reset size mute speaker contrast

Veel culturele activiteiten in Leeuwarden Oost

Het Generatiehuis heeft in 2023 veel cultureel aanbod. In alle wijken van Leeuwarden Oost valt er voor de bewoners iets te doen!

Zo kunnen ze vanaf januari in Oud Oost meewerken aan theaterproducties, in de Vrijheidswijk samen dansen, in Bilgaard kunstzinnig bezig zijn en zingen in een klaagkoor. In Heechterp Schieringen kunnen bewoners leren liedjes schrijven, en in Camminghaburen leren een instrument te bespelen en mee te doen in een wijkorkest.

Iedereen kan meedoen!

Het Generatiehuis wil dat iedereen mee kan doen. Zij beseffen dat veel inwoners in Leeuwarden Oost  weinig geld te besteden hebben voor ontspanning, ontmoeting en meedoen aan cultuur. Dat terwijl mee kunnen doen aan culturele activiteiten juist zo belangrijk is voor het welzijn van mensen. Met de kerstgedachte in ons achterhoofd kun je door nu te doneren, iemand een workshop cadeau geven. Als dat geen warm gevoel geeft? Doneren kan via de website van Het Generatiehuis. Donaties worden omgezet in vouchers die uitgegeven worden door de Voedselbank Leeuwarden.