reset size mute speaker contrast

Een nieuwe koelkast voor jou? Vraag nu een gratis waardebon aan!

meisje opent koelkast

Heb je een oude koelkast of koelvriescombinatie die veel energie verbruikt? Wil je graag een nieuwe, energiezuinige koelkast die je helpt om geld te besparen op je energierekening? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De gemeente Leeuwarden biedt je de kans om een gratis waardebon voor een koelkast ter waarde van € 750,- aan te vragen. Deze waardebon kun je inleveren bij een van de deelnemende witgoedwinkels in de gemeente. Zo kun je zelf een nieuwe koelkast uitzoeken die past bij jouw wensen en behoeften.

Deze actie is gestart op 15 september en is bedoeld voor inwoners van de gemeente Leeuwarden die de energietoeslag van de gemeente hebben ontvangen, in een woning met een laag energielabel wonen en een koelkast of koelvriescombinatie van 10 jaar of ouder hebben. Deze actie is een van de maatregelen van de gemeente om energiearmoede tegen te gaan.

Hoe kun je een gratis waardebon voor een koelkast aanvragen?

Het is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een adviesgesprek aan te vragen met een van de Energiecoaches van de gemeente Leeuwarden. Zij komen bij je thuis langs om te kijken of je aan de voorwaarden voldoet. Zo ja, dan krijg je meteen een waardebon voor de koelkast.

Je kunt een adviesgesprek aanvragen op een van de volgende manieren:

Wat moet je doen met de waardebon?

Met de waardebon kun je binnen 2 maanden na uitgifte een nieuwe koelkast uitzoeken bij een van de deelnemende winkeliers in de gemeente. Je levert de waardebon in bij de winkel en kiest een koelkast uit die je bevalt. De winkelmedewerker regelt de gratis bezorging voor je. De bezorgdienst brengt de nieuwe koelkast bij je thuis en neemt de oude koelkast mee. Zo kun je meteen genieten van je nieuwe, energiezuinige koelkast en beginnen met energie besparen.

Waar wacht je nog op? Vraag nu je gratis waardebon aan!

Dit is een unieke kans om je oude koelkast te vervangen door een nieuwe, energiezuinige koelkast. Je bespaart niet alleen geld op je energierekening, maar je draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien heb je meer keuze en comfort met een nieuwe koelkast.

Maar wees er snel bij, want de actie loopt tot 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt. Vraag dus vandaag nog je gratis waardebon aan en profiteer van deze geweldige aanbieding!