reset size mute speaker contrast

Kamperen in de wijk Bilgaard

Kamperen en toch in je eigen buurt zijn? In Bilgaard kan het! Na het succes van vorig jaar, krijgen buurtbewoners van 30 augustus t/m 1 september opnieuw de kans om te kamperen in hun eigen wijk Bilgaard. Iedereen, van yup tot bouwvakker, is welkom!

Genoeg te doen

Er is van alles te doen tijdens de Buurtcamping. Van een ontdekkingstocht in het Leeuwarder Bos tot lekker uit je bol gaan met een minidisco. Niet alleen kampeerders zijn uitgenodigd. De hele buurt kan genieten van een zomerse muziekavond.

Buurtcampus

Een aantal vrijwilligers uit Bilgaard konden deelnemen aan een opleidingstraject van de Buurtcamping. Samen met andere vrijwilligers uit het land werden zij klaargestoomd tot campingbeheerder. Tijdens de campus leerden ze alles over hoe je een camping in je eigen buurt runt.

Een van de initiatiefnemers van de Buurtcamping Bilgaard, Dick Bootsma, zegt positieve verhalen te hebben gehoord van de deelnemende vrijwilligers; “zij waren ontzettend enthousiast. Zij kregen zelfs les in een marketing en communicatie deel. Hoe zorg je ervoor dat iedereen weet van het bestaan van Buurtcamping? En hoe krijg je aandacht in de pers? Zij kregen door de Buurtcampus alleen maar meer zin in het organiseren van de Buurtcamping.”

Aanmelden

Heb jij nu ook zo’n zin om van het buitenleven te genieten? Meld je dan aan voor de Buurtcamping Bilgaard. Dat kan via onderstaande link:

Oproep

Dick wil ook graag nog een oproep doen aan mensen: “Wij zoeken nog naar opblaasbare tenten en bedrijven die voedsel willen sponsoren. Dus mochten mensen hierbij kunnen helpen, graag! Je helpt daarmee niet alleen ons als organisatie. Neem dan contact op met de organisatie via: buurtcamping@bilgaardnet.nl Je kunt op die manier ook bijdragen aan een onvergetelijke vakantie voor buurtbewoners.