reset size mute speaker contrast

Tussenstand Wijkplannen Leeuwarden Oost

Er wordt volop gewerkt aan de definitieve wijkplannen van Leeuwarden Oost. Je kunt nu online lezen wat de tussenstand is!

Om van Leeuwarden Oost voor nu én morgen een fijne woonplek te maken, vinden wij het belangrijk het gesprek aan te gaan met de mensen die er wonen. Leeuwarden Oost bestaat uit de wijken Bilgaard, de Vrijheidswijk, Heechterp-Schieringen, Camminghaburen en Oud-Oost.

Wat vinden de bewoners van Leeuwarden Oost belangrijk? De wijkplannen zijn een nieuwe manier om met de inwoners in gesprek te gaan. De komende jaren willen wij daar ook mee doorgaan. De wijkplannen tonen de wensen en dromen van bewoners voor de komende twintig jaar.

Het programma Leeuwarden Oost wil serieus aan de slag om zoveel mogelijk van die wensen uit te laten komen, ook al zal niet alles haalbaar zijn. Maar samen met de partners en bewoners van Leeuwarden Oost komen wij ver.

De definitieve versies van de wijkplannen volgen in december. Wil jij ook betrokken worden? Mail dan naar leeuwardenoost@leeuwarden.nl

Hieronder volgen de wijkplannen: